افزایش ماندگاری شیرهای نوشیدنی تا 15 روز با پلاستیک‌های جدید از جنس نانوذارت نقره

از این پس مصرف‌کنندگان قادر خواهند بود تا شیرهای نوشیدنی را برای مدت بیشتری نزد خود نگاه داشته و حتی از آنها به راحتی در سفرهای خود نیز استفاده نمایند. و دلیل آن نیز چیزی نیست جز تلاش‌های شرکت برزیلی Agrindus برای تولید ظرفی جدید برای شیرها. به تازگی این شرکت برزیلی برای ظرف‌های پلاستیکی جدیدی طراحی نموده که در بخش داخلی آن، یک لایه از جنس نانوذارت نقره‌ای را به کار گرفته که می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد. اگر مصرف کنندگان از شیرهای پاستوریزه شده با درجه‌ی A در این ظرف‌ها استفاده نمایند، می‌توانند مدت ماندگاری شیر خود را از 7 روز به 15 روز افزایش دهند.

این تکنولوژی به وسیله‌ی شریک Agrindus، شرکت Nanox، توسعه داده شده و برای اولین بار پوشش ذرات سرامیکی سیلیس را در کنار لایه‌ای از جنس نانوذرات نقره قرار می‌دهد. طبق مطالعات انجام شده، این ماده اثر هم‌افزایی بر افزایش قدرت باکتری‌زدایی لایه‌ی نانوذارت داخلی دارد و می‌تواند به از بین بردن باکتری‌ها، کمک بسزایی کند. همچنین این ذره‌های پوششی از نوعی پودر که بعدا با پلی‌اتیلن مایع ترکیب خواهد شد، به وجود می‌آید. شرکت Agrindus اعلام کرده که برنامه‌‌های زیادی برای این پلاستیک‌ها و بطری‌های جدید خود دارد و حتی در آینده، به تولید شیرهای پاکتی نیز روی خواهد آورد که این مواد جدید می‌توانند ماندگاری شیر را تا 10 روز افزایش دهند.

اما در مورد امنیت غذایی این مواد و اینکه آیا با به کارگیری نانوذارت نقره در این پلاستیک‌ها، سلامتی مصرف‌کنندگان و محیط‌ زیست به خطر می‌افتد یا نه، مهندسین Agrindus این اطمینان را به مصرف‌کنندگان داده‌اند که این ذرات به هیچ وجه وارد شیر نشده و به خود پلاستیک می‌چسبند. هم‌اکنون این ماده در حال تست شدن در کشور برزیل است و سازندگان امیدوارند به زودی کار فروش آنها را به زودی در کشورهای اروپایی و آمریکایی آغاز نمایند.

البته این بار  اول نیست که ما شاهد به کارگیری نانوذرات نقره در بسته‌های غذایی به عنوان مواد آنتی‌باکتری هستیم اما تصور می‌کنید این تکنولوژی جدید تا چه حدی می‌تواند از خراب شدن شیرها جلوگیری نماید؟

لينک کوتاه: http://tech-news.ir/?p=23128
منبع: GizMag

مطالب مرتبط

ديدگاه کاربران

حرید هاست لینوکس - خرید دامنه ارزان